Nézzen szét a világ legdrágább jachtján!

A Nirvana luxusjacht Monacóban
A picture taken on September 19, 2012 shows the "Nirvana" yacht at Port Hercules in Monaco during the 22th edition of the International Monaco Yacht Show. The Monaco Yacht Show is considered the most prestigious pleasure boat show in the world with the exhibition of 500 major companies in the luxury yachting and a hundred super and megayachts afloat. The event runs until September 22. AFP PHOTO / VALERY HACHE
Vágólapra másolva!
Heti 53 millió forintért csak bérelni lehet a fényűző hajót, amelyen medencék, egzotikus állatok fokozzák a luxust.
Vágólapra másolva!

A 315 millió dollárba, vagyis 71 milliárd forintba kerülő, Nirvana nevű luxusjachtot a dubaji hajókiállításon mutatták be. A 90 méteres hajó jelenleg a legdrágább vízi jármű a kategóriájában.

Fedélzetén hat kétágyas szoba van, úszómedencék, jakuzzik és masszázsszobák gondoskodnak az utazók kényelméről, de kaméleonok, gyíkok és egzotikus békák is megtalálhatók a fedélzeten lévő terráriumokban. A fedélzeten egy helikopterrel is le lehet szállni.

Akinek nincs annyi pénze, hogy vásároljon egy ekkora hajót, az heti 53 millió forintnak megfelelő összegért egy hétre bérbe is veheti. Ennyiért egy 27 fős személyzet is jár a hajóhoz.