Elkészült a geekcsajok álomretikülje

A Ralph Lauren okosretikülje
Vágólapra másolva!
A Ralph Lauren okostáskája még a lemerült iPhone-t is feltölti - 1,2 millió forintért.
Vágólapra másolva!

Tombol az okos eszközök divatja, a gyártók az okossütőtől az okoszokniig számtalan hasznos és kevésbé hasznos használati tárgyat dobnak piacra: a buliból a Ralph Lauren sem akart kimaradni. A divatcég nemrég mutatta be bizarr alkotását, az első okosretikült - Ralph Lauren tervezői alaposan félreértették, mitől lesz okos egy kiegészítő.

Lámpa és mobiltöltő?

A Ricky bag fantázianevű táskába egy lámpát és egy mobiltöltőt építettek a tervezők – márpedig ez közel sem elég ahhoz, hogy vonzóvá tegye a terméket a divatbolond geekhölgyek számára. Sehol egy eredeti ötlet vagy jópofa felhasználási lehetőség, semmi olyasmit nem kapunk, amitől valóban hasznos lehetne egy ilyen kiegészítő.

A Ralph Lauren okosretikülje Forrás: Ralph Lauren



A hordozható akkumulátortöltők régóta kaphatók, és a többségük elég kicsi ahhoz, hogy kényelmesen elférjen a táskánkban. Ráadásul praktikusabbak is, mint a Ricky bagben lévő telep, ezt ugyanis belevarrták a bélésbe, a cserét csak a Ralph Lauren márkaboltjaiban tudják megoldani - írja a Daily Dot.

Több mint egymillió forintba kerül

A retikülvilágítás sem újdonság, számtalan táskába való lámpa kapható a piacon, ráadásul olyanok is, amelyeket bármelyik táskával kompatibilis. A Ralph Lauren táskája ötezer dollárba - nagyjából 1,2 millió forintba - kerül, de még csak előrendelhető. Tekintetbe véve, hogy egy külső akkumulátortöltőt már ötezer forintért, táskába való lámpát pedig még ennél is olcsóbban vehetünk, nem valószínű, hogy tülekedni fognak az új divatcikkért.