Ne várjon márciusig: ilyen lesz a HTC One M9

htc hime one m9 okostelefon mobil
Vágólapra másolva!
A HTC One M9 okostelefonról szivároghatott ki egy újabb fotó. Egyre biztosabb, hogy márciusban bemutatja a tajvani gyártó az új csúcskészüléket.
Vágólapra másolva!

Kiszivárgott az első, kevésbé zajos fotó a HTC One M9 telefonról. A tajvani gyártó úgy tűnik, teljesen átalakítja legújabb csúcsmobilját.

A fotó tanúsága szerint a bekapcsológomb átkerül a készülék oldalára, ahogy a hangerőszabályzót is két gombra osztották szét az elődőknél tapasztalt hosszúkás megoldás helyett. Emiatt viszont könnyen előfordulhat majd, hogy például halkítás helyett véletlenül a kijelzőt kapcsoljuk ki.

Az előlapra került az Ultrapixel-technológia Forrás: --

Ahogy azt januárban, Las Vegasban a Desire 826 telefonnál is tapasztaltuk, a HTC saját Ultrapixel technológiája átkerül az előlapi kamerára. Ezzel elvileg rossz fényviszonyok között is jó minőségű szelfiket lehet készíteni. A megoldás lényege, hogy háromszor annyi fény jut az érzékelőre, mint a korábbi típusoknál.

A kijelző 5 colos lehet Forrás: --

A hátlapi kamera 20 megapixeles lesz, ezzel a HTC megüti a többi gyártó csúcsmobiljainak szintjét. A céget sok kritika érte, amiért még nem lehet csúcsmobiljával 4K-videókat is rögzíteni, kérdés, hogy ezt a hiányosságot vajon pótolják-e.

A hátlapi kamera 20 megapixeles lesz Forrás: --

Ha igazak a pletykák, a HTC egy nyolcmagos processzorral, vélhetően a Qualcomm 64-bites lapkájával, 3 gigabájt memóriával és egy 2840 milliamperórás akkumulátorral szereli fel legújabb, egyelőre még Hima kódnév alatt futó mobilját. A One M9 kijelzője 5 colos, full-HD lesz.

Márciusban érkezhet az új csúcsmobil Forrás: --

Egy korábban napvilágot látott hír szerint a HTC új okostelefonjából androidos és windowsos változatot is piacra dob majd. Sőt, arról is pletykáltak, hogy a One M9 az iPhone 6-hoz hasonlóan két méretben érkezik: lesz egy Hima Ultra vagy One Max tepsimobil is.

A készülék nagy eséllyel a 2015. márciusi Mobil Világkongresszuson, Barcelonában mutatkozhat be - olyan vetélytársak mellett, mint a Samsung Galaxy S6 és a Sony Xperia Z4.