Ez a kabát tönkreteszi a lesifotókat

antipaparazzi kollekció ruha fotó
Vágólapra másolva!
Nem kell tartani a paparazzóktól és a pofátlan barátoktól, ha ezeket a ruhadarabokat használjuk, a fényképen semmi sem látszik viselőjéből.
Vágólapra másolva!

Nem szeretheti a lesifotósokat azaz amerikai Dj, Chris Holmes, aki saját Anti-Paparazzi ruhakollekciót készített egy olyan anyagból, amely visszaveri a fényt, így gyakorlatilag használhatatlanná teszi a viselőjéről lőtt fotókat.

Egyik koncertjén viselte már a kabátot Forrás: Betabrand/Chris Holmes

A kollekció, melyet Holmes kifejezetten a paparazzók ellen tervezett, jelenleg egy kapucnis dzsekit, egy sálat, egy öltönyt és egy sapkát tartalmaz. A ruha úgy lett tervezve, hogy olyan mint egy tükörlap: teljes egészében visszaveri a vaku fényét, ezáltal szinte láthatatlanná téve viselőjét a fotón.

Drága mulatság láthatatlannak lenni

Holmes egyik koncertjén viselt hasonló anyagot, amikor is tönkretette a róla készült felvételeket, ez adta az ötletet. A kollekciót végül a BetaBrand közösségi finanszírozó oldalán hirdette meg augusztusi szállítással.

A vakuval készült fotókon szinte láthatatlan a viselője Forrás: beatBrand/Chris Holmes

A láthatatlanná tevő ruhákat azonban nem két fillérért osztogatják: egy zakó 478 dollárba, azaz 132 ezer forintba kerül, a kapucnis kabát ára 228 dollár (63 ezer forint), míg a nadrágé 268 dollár (74 ezer forint). Persze az első támogatók 30, 20 és 15 százalékos kedvezményt kapnak.