Háromnapos Brain Bart szerveznek Budapesten

Vágólapra másolva!
A Design Terminál, a We Love Budapest és az Akvárium Klub 2015. június 4-6. között rendezi meg a a Brain Bar Budapest inspirációs fesztivált a Magyar Telekom főtámogatásával.
Vágólapra másolva!

A Brain Bar Budapest Kelet-Közép-Európa legnagyobb inspirációs fesztiválja, ahol a résztvevők közösen gondolkodnak a jövőnket alakító, technológia által vezérelt változásokról – úgy, mint az emberek és a robotika, az urbanizáció és a vidéki életforma, vagy éppen a szingularitás és a vallás kapcsolata.

Hogyan alakítja át életünket a technológia?

Néhány kérdés a fesztivál központi témái közül: Az ember helyébe lép-e a technológia? Hogyan változik az oktatás, az internet a mindent átszövő technológia hatására? Hogyan lesz sikeres a jövő városa? Jó gyakorlatok állam és startupok együttműködéséről San Francisco-tól Londonon át Tel Aviv-ig.

A nemzetközi eseménysorozat programjában előadások, viták és kerekasztal beszélgetések váltják egymást, ahol olyan vezető technológiai szakemberek, tudomány képviselői és véleményvezérek fogalmazzák meg korunk legégetőbb problémáit. Az előadók között lesz Richard Florida, a The Rise of the Creative Class bestseller szerzője; Tina Saaby, Koppenhága főépítésze; Ken Goldberg, a kaliforniai Berkeley Egyetem professzora. A rendezvény célja megmutatni, hogy a változásokat nem csak követni lehet, hanem aktívan formálni is.

A Brain Bar Budapest fő helyszíne az Erzsébet tér, ahol az Akvárium Klub, valamint a Design Terminál tereiben 3 helyszínen folyamatosan zajlanak az események, kiegészülve egyedi, különleges karakterű helyszínekkel és az eseményt vizualizáló élményprogramokkal Budapest belvárosában. A jegyértékesítéssel kapcsolatos információk a Brain Bar Budapest honlapján keresztül érhetők el. A 3 napos fesztiválra pedagógusok és diákok számára a belépés ingyenes.

Az Origót kiadó Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt.