Korlátlan mobilnetet kínál a UPC

Vágólapra másolva!
Viszont a sebességüket korlátozza a Vodafone hálózatát használó cég. A korlátlan belföldi beszélgetést és SMS-ezést havi 12 ezerért adja a UPC.
Vágólapra másolva!

A UPC Magyarország újm Freedom nevű internetcsomagjai S, M, L és XL konstrukcióban érhető el. Mind a négy csomag korlátlan adatforgalmat tartalmaz, eltérő havidíjukhoz azonban eltérő le-, és feltöltési sebesség tartozik. Ez a legolcsóbb két csomag (Freedom S, M) esetében 1 és fél megabit/másodperc, a Freedom L-nél 2 és 1 megabit/másodperc, az XL esetében pedig 4 és 2 megabit/másodperc. Emellett a hozzájuk járó lebeszélhető percekben, és SMS-mennyiségben különböznek. A Freedom csak a cég egyéb szolgáltatásaira - például vezetékes internetet, kábeltévét - előfizetők számára érhető el.

Alulról súrolja a széles sávot

Egy egy megabites internetkapcsolattal 8 másodperc alatt lehet letölteni egy 1 megabájtos fájlt, a két megabites kapcsolattal ez csak 4 másodpercig tart, a leggyorsabb, négy megabitessel pedig csak 2 másodpercet vesz igénybe.

A csomagokhoz tartozó le-, és feltöltési sebességek ma már nem számítanak túl jónak, manapság egy olcsó, 4G-t nem is támogató telefonnal is el lehet érni 15-30 megabites sebességét, 4G-vel pedig akár 150 megabitet is. Harminc megabites netkapcsolattal egy másodperc alatt 3,75 megabájtot tud letölteni a telefon, a százötven megabites sebességgel pedig 18,75 megabájt adat érkezik a telefonra ugyanennyi idő alatt.

A UPC honlapján kiemelik, hogy a mobilinternet esetében nem korlátozzák a Skype, Viber vagy a YouTube használatát - bár a néhány megabites sebesség mellett ezek nem feltétlenül működnek villámgyorsan.

Ingyenes hívás is jár hozzájuk

A UPC mobilcsomagjai közül a Freedom S-hez 50 perc belföldi beszélgetés és 50 darab SMS jár, az M csomag a - UPC-s - hálózaton belül korlátlan beszélgetést és SMS-ezést biztosít, ezen felül 100 perc belföldi beszélgetést és 100 üzenetet tartalmaz.

A Freedom L ezen felült 300 perc beszélgetést és 300 belföldi SMS-t foglal magába, az XL csomaggal pedig korlátlanul lehet belföldön telefonálni és SMS-ezni. A Freedom S csomag havidíja 2990 forint, az M-é 3990 forint, az L-é 5990 forint, az XL-é pedig 11990 forint. A UPC a Vodafone hálózatán keresztül kínálja a szolgáltatást virtuális szolgáltatóként.