Felpezsdíti szexuális életünket a Durex mobilfejlesztése

durex mobil
Vágólapra másolva!
Nincs másra szükség, mint néha kikapcsolni a technológiai eszközöket.
Vágólapra másolva!

Felkeltette a világ kíváncsiságát a Durex, amikor másfél hete bejelentette, hogy a Siren Mobile-lal együttműködésben kifejlesztett egy olyan technológiai áttörést, amely világszerte felpezsdítheti az emberek szexuális életét. Mind a világsajtóban, mind a közösségi oldalakon vírusként terjedt a hír.

A nemzetközi találgatást követően a cég lerántotta a leplet az új okostelefonos megoldásról, amely örökre megváltoztatja szexuális életünket: ez pedig nem más, mint a kikapcsológomb.

A mobil központi szerepet játszik a magánéletben Forrás: Durex

Mint a közleményben írták, magukat a tesztelésre jelentkezett párokat is meglepte a válasz, hogy az egyszerű megoldás végig a szemük előtt volt. A párkapcsolatokban ugyanis a technológia intenzív használata komolyan befolyásolja a szeretkezések gyakoriságát, csökkenti az együttlétek idejét, és feszültségeket okoz a kapcsolatokban - derült ki Durham Egyetem tanulmányából.

Felvesszük a mobilt szex közben

A megkérdezettek 40 százalékával már előfordult, hogy elhalasztotta intim együttlétét párjával valamilyen technológia eszköz – leginkább mobiltelefon vagy táblagép - miatt, mások pedig azért siettek mihamarabb befejezni a szeretkezést, hogy megnézhessék üzeneteiket. A kutatásban résztvevők harmada már válaszolt telefonhívásra szex közben.

A technológia gyakorlatilag mára központi szerepet játszik magánéletünk alakításában. Miközben a szakemberek arra keresték a választ, hogyan lehetne úgy felhasználni, hogy pozitív hatással legyen szexuális életünkre, arra az egyértelmű megoldásra jutottak: az a legjobb, ha kizárjuk őket a hálószobából.