Régi mobilon Youtube-ozik? Már nem sokáig!

youtube video megosztás google
Vágólapra másolva!
A YouTube megszünteti a régi eszközökre kiadott alkalmazások támogatását, így például a három évnél idősebb iPhone-ról nem lehet majd videókat nézni.
Vágólapra másolva!

Megszűnik a régebbi eszközökön a YouTube alkalmazás támogatás. A lejátszó rendszere április 20-tól kezdve újabb verzióra frissít, a korábbi rendszer "nyugdíjba vonul", ennek értelmében a legtöbb 2012-nél régebbi eszközön nem lehet majd használni az appot, csak böngészőből lehet videókat nézegetni.

Az érintett eszközök listája egyelőre nem teljes, de már biztosan érinti az Apple és a Google TV-t, az iPhone-t és iPadet (hacsak nem iOS 7 vagy annál frissebb szoftvert futtatnak) a Sony és a Panasonic lejátszóit, és azon játékkonzolokat, amelyet támogatják a Flasht vagy a HTML5 szabványt.

Ezzel az üzenettel találkoznak, akik régebbi eszközről próbálják meg elérni a YouTube-ot. Forrás: YouTube

Akik ilyen régi eszközöket használnak, egy rövid ideig még elérik a YouTube tartalmait, majd egy figyelmeztető videóüzenettel találják szembe magukat, amely tájékoztatja őket a támogatás megszűnéséről. Május elejetől azonban egyáltalán nem fogják tudni használni az alkalmazást, így ha nem frissítenek, csak a böngészőből érhetik el a YouTube videókat.