Másfél nap alatt hatmilliót szedett össze a magyar startup

Bedtime Bedding anyuka
Vágólapra másolva!
Óriási siker a mesélő ágynemű szett és alkalmazás, másfél nap alatt már el is érte a kitűzött célt.
Vágólapra másolva!

Kevesebb mint két nap alatt el is érte kitűzött 16 ezer fontos célját a Kickstarteren indított Bedtime Bedding. Egy amerikai kutatás szerint a szülők mindössze 13 százaléka mesél a hét minden napján gyermekeinek, erre próbál megoldást nyújtani a magyar startup.

Az ágynemű teljesen interaktív Forrás: Bedtime Bedding

A Bedtime Beddig tulajdonképpen egy altató szett, melynek részét képezi egy ágynemű, néhány plüssállat és róluk mintázott pizsama, valamint egy mobilalkalmazás. Az ágynemű teljesen interaktívra lett tervezve, hogy a plüssállatokkal játszhasson rajtuk a gyermek, a mobilalkalmazás pedig számos mesevariációt tartalmaz, hogy a szülőknek ne kelljen minden este maguktól új történetet kitalálni.

"A prototípusunk kész van és közel egy éve teszteljük családokkal és szakemberekkel. A textilipar nem a kis mennyiségekről szól, ezért ahhoz, hogy a termékünket versenyképes áron kínálhassuk, minimum 200 darabot kell megrendelnünk a gyártótól. Ezért fordulunk a Kickstarter közösségéhez segítségért" - mondta Vitvera Gábor, a Bedtime Bedding egyik alapítója.

Az ágynemű mellé app is társul. Forrás: Bedtime Bedding

A projektre május 30-ig szerették volna összegyűjteni a tervezett 16 ezer fontot (kb 6,5 millió forint), ám ez az összeg már alig másfél nap alatt meglett. A készítők további plüssállat- és ágyneművariációkat terveztek a kisállatos „Groovy Grove”-on kívül, ha elég összeg gyűlik össze, ezeket is megvalósítják: ha elérik a 120 ezer fontot (50 millió forint), középkori és dinoszauruszos témájúak is lesznek.

Ha akár 1 fonttal is támogatjuk a projektet, a mobilalkalmazást már akkor is megkapjuk, 20 fontért már egy plüssállat is jár mellé, a teljes csomagot egyelőre 120, később pedig 130 fontért (54 ezer forint) lehet majd megvenni. Ha valaki hajlandó 3 ezer fontot (kb 1,2 millió forint) kifizetni, akkor gyermekének saját plüssállatokat és ágyneműt terveznek. A Bedtime Bedding csomagokat várhatóan novembertől szállítják ki a vásárlóknak.