Szabadon roamingolhatunk a Telekommal

Vágólapra másolva!
Bejelentette legújabb roamingkedvezményeit a Magyar Telekom, díjmentes hívásokat biztosítanak az EU-n belül.
Vágólapra másolva!

Május elsejétől új roamingkedvezményeket vezetett be a Telekom, hogy megkönnyítse a külföldi utazások során intézett telefonálást és internetezést.

Az új kedvezmények értelmében a legnagyobb lakossági csomag, a Next XL (és a Next XL Aranytárskártya) mellé díjmentesen elérhető Eu Plusz kedvezménnyel díjmentes roaming telefonálást és üzenetküldést biztosít a hazai, és azon EU ország hívószámainak irányába is, ahol az ügyfél tartózkodik.

A kisebb Next M (és a Next M Aranytárskártya), illetve a Music M csomagokhoz hűségidő mellett, alacsony havidíjért kínálják az Eu Plusz kedvezményt, a legkisebb korlátlan díjcsomagok (Next S, Music S) esetében pedig hétnapos, fix lebeszélhetőségű kiegészítő roaming csomag (EU 100 roaming) vásárlására van lehetőség. Mindkét opció tartalmaz belföldön és az EU zónán belül felhasználható adatforgalmat is.

A kis- és középvállalati ügyfelek számára a Next Business M EU és a Next Business XL EU díjcsomagokkal van lehetőség a díjmentes roaming hívásokra, illetve az SMS-ezésre. Az üzleti csomagok szintén tartalmaznak adatforgalmat, melyek ugyanúgy belföldön és az EU zónán belül is felhasználhatók.

Az Origót kiadó Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt.