Varázstoll forradalmasíthatja az üzenetküldést

toll phree gépelés
Vágólapra másolva!
A Phree nevű varázstollat azoknak találták ki, akik megunták, hogy csak pötyögve írhatják be üzeneteiket.
Vágólapra másolva!

A Phree egy különleges stylus pen, amellyel bármilyen felületen lehet írni. A mobil vagy a táblagép valósidőben dolgozza fel az eszköz mozgását, így jelenítve meg mindent, amit papírra, falra, asztalra, vagy akár a combunkra firkálunk.

A készülék piacra dobására a Kickstarteren gyűjtötték össze a pénzt az alkotók, az első példányok pedig jövő tavasszal érkezhetnek meg a támogatókhoz.

Bármit lejegyezhetünk

A Phree a gyártó szerint számtalan élethelyzetben hasznosnak bizonyulhat. Ha mondjuk gyorsan szeretnénk lejegyezni egy telefonszámot vagy dátumot, elég, ha felírjuk a legközelebbi bútorra.

A telefonunk automatikusan eltárolja a Phree-vel írt információt.

A Phree saját kis érintőkijelzővel rendelkezik, amin megjelennek a telefonos értesítések. Ha kaptunk egy üzenetet, szó szerint egy tollvonással tudunk válaszolni rá. Sőt, a beépített Bluetooth-nak hála akár egy headsetet is csatlakoztathatunk a stylushoz, hogy telefonhívásokat bonyolítsunk le.

Ez lehet a jövő beviteli eszköze

A Phree-t alkotó csapat szerint ez a stylus lehet a jövő beviteli eszköze, szemben a Steve Jobs által 2007-ben "megálmodott" mutatóujjal. Hogy ez így lesz-e, később derül ki, az azonban biztos, hogy a Phree már most hatalmas siker: a megvalósulásához kért 100 ezer dollár egy nap alatt összegyűlt.