Egyetlen gombnyomással szervezheti a randit

blackberry nagy cikk telefon okostelefon cég
Visitors try out a Blackberry smartphone at the exhibition floor of the 17th BangaloreITE.biz trade fair in Bangalore on November 12, 2014. The annual computing trade fair, with this year's event the first to be held in partnership with global tech-show brand CeBIT, runs from November 12-14. AFP PHOTO/Manjunath KIRAN
Vágólapra másolva!
Egy különleges mobilapp minden eddiginél könnyebbé teszi a találkozószervezést. Nincs több oda-vissza e-mailezés.
Vágólapra másolva!

A Sunrise naptáralkalmazásáról híres cég egy új fejlesztéssel rukkolt elő. A Meet célja, hogy minden eddiginél egyszerűbbé tegye a találkozók leszervezését, legyen szó baráti összejövetelekről vagy céges meetingről.

Másodlagos billentyűzet

A Meet csevegés közben másodlagos billentyűzetként működik: kijelölhetőek a naptár időpontjai és a célhelyszínek, majd ezek együtt,

egyetlen rövid linkbe ágyazva oszthatók meg a partnerrel.

A másik fél ezután megerősítheti a számára szimpatikus találkát, vagy akár újat is javasolhat.

Az elküldött Meet linken csak a felhasználó által megosztott naptárbejegyzések láthatóak, nem az egész kalendárhoz férnek hozzá az ismerősök - a fejlesztők így védik személyes adatainkat.

Nincs több hosszas e-mailezés

A Meet csak a Sunrise telepítésével érhető el, használni azonban bármilyen alkalmazással lehet - így például Facebook, Messenger, Gmail vagy más levelező, csevegő appokkal. Mivel a felek közötti kommunikáció valósidejű, többé nem kell attól tartani, hogy elveszünk az e-mailek tengerében.