Már tévét is nézhetünk Spotify-on

Spotify torrent zeneletöltés mp3
Spotify
Vágólapra másolva!
Megújult a Spotify, az eddig kizárólag zenével foglalkozó szolgáltatás számos új funkció felé nyitott.
Vágólapra másolva!

Megújult a Spotify iPhone applikációja: az eddig kizárólag zenékkel foglalkozó alkalmazás mostantól videókkal és tévéműsorokkal is szolgál, mi több, az egészséges életmódot is támogatja.

A frissítés jelentős része egyelőre csak Svédországban, Németországban, az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban érhető el, de a cég ígérete szerint ezt hamarosan több ország és mobiplatform követi követi.

Módosult a kezdőképernyő, ezen kívül a legszembetűnőbb újítás a "Spotify Running" megjelenése a menüben: az applikáció immár képes követni futásunkat és eredményeinket, sőt, egy – az Adidasszal közösen fejlesztett – korábbi alkalmazáshoz hasonlóan a zenét is a tempónkhoz igazítja.

Tévét is nézhetünk rajta

Megjelentek az eredeti Spotify zeneszámok, és mostantól podcasteket is hallgathatunk, de ezeknél fontosabb, hogy az app saját videolejátszót kapott, a cég pedig tévécsatornákkal együttműködve különféle klippeket és epizódokat tesz majd elérhetővé a programban. A partnerek között olyan híres amerikai csatornák vannak, mint

az ABC, az ESPN és a Comedy Central.

A Spotify Running az ígéretek szerint világszerte minden iPhone felhasználó számára - tehát Magyarországon is - elérhetővé válik a napokban.