Sötétben is szelfizhetünk a következő iPhone-nal

iphone mobil okostelefon éjjel
A woman takes pictures of the wild fires raging through Los Alerces National Park, near the Futalaufquen village, in the Patagonian province of Chubut,, some 1900 Km southwest of Buenos Aires, on March 24, 2015. Massive wildfires raging in drought-stricken southern Chile have wiped out hundreds of plant species, and are now threatening animal life as well. AFP PHOTO / EMILIANO LASALVIA
Vágólapra másolva!
A fejlesztői iOS 9 forráskódja alapján az idén érkező új iPhone előlapi kamerája is kap vakut. Az új lencsét ugyanolyan tudással ruházhatják fel, mint a hátlapit.
Vágólapra másolva!

Első vaku is kerülhet az idén érkező iPhone-ra. Az újítást az iOS 9 fejlesztői próbaváltozata buktatta le, melynek forráskódjában több információt is találtak a legújabb iPhone előlapi kamerájára vonatkozóan.

Eszerint az új iPhone első kamerája valószínűleg ugyanazt a színvonalat fogja nyújtani, amit most a hátlapi: 720p helyett 1080p felbontásban lesz képes videót rögzíteni, akár másodpercenként 240 képkocka frissítéssel, valamint

panorámaképeket is tud majd készíteni a felhasználó.

Utóbbi abban az esetben is jól jöhet, ha egy egész focicsapat akar szelfit készíteni. Ezen kívül a fentebb említett elülső vakuval is felszerelik, így most már sötétben is könnyen lőhetünk jó minőségű szelfiket.