Mobilról randiznak szívesebben a magyarok

sony xperia z3+ telefon
Vágólapra másolva!
Máshogy használják a randiappokat az iPhone-osok és az androidosok. Egy friss kutatás szerint előbbiek inkább a képeket nézegetik, míg utóbbiak leveleznek.
Vágólapra másolva!

Első sorban mobilról használják a magyarok a Randivonalt – derült ki a szolgáltatást üzemeltető Dating Central Europe Zrt. kutatásából. A felmérésből az is kiderült továbbá, hogy az iPhone felhasználók gyakrabban nézegetnek képeket a mobilalkalmazásban, mint az androidosok, akik viszont több levelet küldenek egymásnak.

Kiderült, hogy asztali számítógépen egyre kevesebbszer használják a randioldalt a felhasználók, helyette okostelefonon és táblagépen ellenőrzik legtöbbször a státuszukat.

"Azt gondolhatnánk, hogy a mobiltelefonról ismerkedők csak felületesen használják az oldalt, (...) ez azonban egyáltalán nem így van, sőt!" –mondta Móczár Rudolf ügyfélszolgálati vezető.

A különböző típusú telefonok tulajdonosai még az appban eltöltött idő tekintetében is eltérnek egymástól: a Sony készülékekről átlagosan 10 percig nézik a felhasználók a Randivonalat, míg Huawei és Apple készülékek esetében ugyanez az idő 8 perc.