Húga taszította le trónjáról az egzotikus szépséget

2015.07.01. 16:00

Úgy látszik, a női szelfik uralják a legnépszerűbb képmegosztó applikáció, a Facebook által felvásárolt Instagramot. De hogy egy lánytestvérpár előzgesse egymást az első helyért, meglepő!

Mint tegnap megírtuk, elkészült a Magyar Instagram Körkép, amely felderítette, mik a legnépszerűbb témák hazánkban, milyen tartalmakat nézegetünk vagy osztunk meg magunkról szívesen.

Így derült ki az is, hogy bár idegesítőnek találjuk az önportrékat, mégis sokan készítenek magukról ilyen fotót. A női sztárok szelfijeit pedig még ennél is többen nézegetik: Palvin Barbara a maga 2,3 millió követőjével egyértelműen a toplista élére került hazánkban - világszinten viszont "csak" a 9. legkedveltebb női modell.

Nálunk Palvin Barbi képeit nézik sokanForrás: Palvin Barbara Instagram-oldala

A legtöbbet lájkolt Instagram-fotó sokáig Kim Kardashian és Kanye West nevéhez fűződött: a tavaly május végén készült esküvői fotó több mint 2,4 millió felhasználónak tetszett. A 300 millió taggal bíró képmegosztón ez szép eredménynek számít.

Ez a fotó volt sokáig a legnépszerűbbForrás: Kim Kardashian Instagram-oldala

Úgy tűnik, a család viszi a pálmát a népszerű képmegosztó appon, mert most éppen féltestvére, Kendall Jenner volt az, aki még ennél is több lájkolóra tudott szert tenni szelfijével: jelenleg 2,7 millióan nyomták rá a szívecskére.

Kendall Jenner képe átvette a vezetést InstagramonForrás: Kendall Jenner Instagram-oldala

A kommentelők csak annyit írtak: "Érjük el a 3 milliót!" A maga 30 millió követőjével ez nem is lehetetlen, Jenner képei uralják az Instagramot: egy országnyi ember figyeli, ha megoszt valamit. Összehasonlításképp Kanada lakossága 35 millió fő, Malajziában és venezueláűban laknak éppen 30 millióan, míg Ausztráliában például ennél is kevesebben, majd' 24 millióan. 

Minden az Instragram királynőjéről: