Megjelent az új Office

Man using cell phone, rear view MAN connection work cell phone phone call office worker BUSINESSMAN one person 25-29 years one man only only young adults adults only young adult only men ADULT only young men one young man only YOUNG MAN concentration comm
Man using cell phone, rear view
Vágólapra másolva!
Megjelent a Windows 10-es Office programcsomag. Az alkalmazásokat az új operációs rendszer tesztelői tölthetik le.
Vágólapra másolva!

Végleges verziót kapott a Windows 10 Office alkalmazáscsomagja. A programok az operációs rendszer előzetes változatát használó tesztelők számára érhetők el.

Bár elméletileg asztali számítógépekhez készült programokról van szó, a Microsoft mégis mint alkalmazásokra hivatkozik rájuk, elsősorban azért, mert érintőképernyőkkel is kompatibilis felületet kaptak,

hogy a PC-k mellett tökéletesen működjenek táblagépeken is.

Az persze, hogy többé nem előzetes változatok, nem jelenti azt, hogy többé nem módosulnak. A Microsoft ugyanis nem csak a Windows 10 esetében vezeti be a szolgáltatásközpontú szemléletet, hanem a többi szoftverében is. Azaz időről időre az Office is át fog alakulni.

A Windows 10 július 29-én jelenik meg, a Windows 7, 8 és 8.1 tulajdonosok pedig egy évig ingyen frissíthetnek az idei rendszerre.