Megváltozik a Skype-bejelentkezés

skype, internet, chat
Vágólapra másolva!
Megváltozik az androidos Skype: a be- és kijelentkezés sokkal könnyebbé válik, mert a program elmenti a fiókunk adatait.
Vágólapra másolva!

Fontos frissítést kapott az androidos Skype-alkalmazás: az appba mostantól egyetlen gombnyomással jelentkezhetünk be, vagy éppen ki, az 5.5-ös verzió ugyanis

megjegyzi a jelszavunkat és a felhasználónevünket.

Ez természetesen opcionális funkció: ha a felhasználó aggódik az alkalmazás biztonságáért, a továbbiakban is használhatja úgy, hogy minden bejelentkezéskor nevet és jelszót kelljen megadni.

A frissítésre azért volt szükség, mert sokan panaszkodtak az app nehézkes kezelésére. A felhasználók többsége inkább folyton bejelentkezve maradt rajta, csak hogy ne kelljen egy-egy gyors beszélgetés kedvéért bepötyögnie egy csomó adatát.

Pedig a Microsoft mindent elkövet annak érdekében, hogy egyre kevesebbszer lépjünk ki a Skype-ból.

A szóban forgó frissítés például gazdaságosabban bánik az akkumulátor erőforrásaival, mint elődei tették, és az értesítések is gyorsabban, megbízhatóbban érkeznek meg a készülékre.

Sőt, még a héten megérkezik a Macen és iOS-en már létező linkelőnézet funkció is, hogy még az előtt látható legyen, mit oszt meg a felhasználó, mielőtt elküldené az üzenetbe szúrt hivatkozást.