A negyven- vagy a hetvenkilós nő a szép?

Dr. Life, Te jó ég! Betegesen sovány lett Letícia királyné
Queen of Spain Letizia Ortiz (C) is received by Honduran President Juan Orlando Hernandez (L) and Honduran First Lady Ana Garcia de Hernandez at the presidential palace in Tegucigalpa on May 25, 2015. Queen Letizia started Monday a two-day visit to Honduras to supervise Spanish cooperation programs in the country. AFP PHOTO / Orlando SIERRA
Vágólapra másolva!
Egy gyógyszerlánc kíváncsi volt, hogyan csinosítanák ki ugyanazt a modellt különböző országokban. Az eredmények rendkívül eltérőek: a kínaiak például a negyvenkilós lányokat szeretik. 
Vágólapra másolva!

Érdekes kísérletet indított egy gyógyszerlánc az Egyesült Királyságban. A Superdrug nevű cég arra volt kíváncsi, különböző országok dizájnerei hogy látják a lehető legszebbnek ugyanazt a nőt.

Így nézett ki a modell Photoshop nélkül Forrás: Superdrug

Éppen ezért egy modellről készült fotót adtak ki 18 országnak, azzal a feladattal, hogy Photoshopban csinosítsák ki a hölgyet.

Az eredmények óriási eltéréseket mutatnak az adott országok ízlése között, a cég ezért kiszámolta, körülbelül hány kiló lenne az adott lány, ha valóban olyan lenne, mint a képen.

A kínaiak gyakorlatilag játék babát csináltak a lányból Forrás: Superdrug

A kínaiak és az olaszok verziója még az ötven kilót sem éri el, míg a spanyoloké már 69.4 kilót nyom.

A felmérés lényege tulajdonképpen az volt, hogy rámutasson a világ különböző pontjain élők ízlésének különbségeire. Az összes ország variációját a Superdrug saját oldalán lehet megtekinteni.

A 18 ország eltérően képzeli el az ideális alkatot Forrás: Superdrug

Szavazzon!

Önnek a modell melyik variációi nyerték el a tetszését?