Mától beépülnek a hírek a Facebookba

facebook tablet lány szemüveg közösségi oldal
The 'Facebook' logo is reflected in a young Indian woman's sunglasses as she browses on a tablet in Bangalore on May 15, 2012. World's popular and leading social networking company Facebook Inc., founded in a Harvard dorm room by Mark Zuckerberg whose current value exceeds 100 billion USD, will be making an initial public offering (IPO) which is slated to be Silicon Valley's biggest-ever. AFP PHOTO/Manjunath KIRAN
Vágólapra másolva!
Elindult a közösségi oldal régóta várt funkciója, mellyel teljesen megújulhat az internetes hírközlés. Csak azt olvassuk majd, ami érdekel.
Vágólapra másolva!

Mostantól közvetlenül beépíhetők a különféle cikkek és egyéb internetes sajtótartalmak a Facebookba. A cég blogbejegyzésben tudatta a fejlesztőkkel az új funkció elindulását.

A Facebook egy külön útmutatót is megjelentetett, melyben részletesen elmagyarázzák a HTML5-tel működő beépítés lényegét, és hogy a fejlesztők ezt miképp tehetik saját rendszerük részévé.

A cél természetesen az, hogy a felhasználók még kevesebbszer hagyják el a közösségi oldalt.

Fontos azonban, hogy közben a tartalomszolgáltatók érdekei se sérüljenek.

Make your articles load faster in News Feed and deliver a better reading experience for people on Facebook with Instant Articles.

Posted by Instant Articles on 2015. május 14.

- mondta Andrew Bosworth, a Facebook oldalakért és hirdetésekért felelős igazgatója.

Majd hozzátette: "Együtt akarunk dolgozni a kiadókkal, hogy egy olyan módszert adjunk nekik, amin keresztül azonnal szolgáltathatják a tartalmat, és melyen reklámfelületek is jelen lehetnek, hogy pénzük származzon belőle."

Szavazzon!

Ha lenne lehetősége, ön olvasná az Origót a Facebookon?