Megvan az első magyar iPhone 6s tulajdonos

kiss dávid első magyar iphone
München, 2015. szeptember 25. A 19 éves debreceni Kiss Dávid újonnan vásárolt iPhone 6s okostelefonját mutatja egy müncheni Apple-üzletben 2015. szeptember 25-én, miután megkezdődött az Apple amerikai számítástechnikai cég legújabb készülékeinek árusítása Németországban. Kiss Dávid szeptember 20. óta táborozott a müncheni üzlet előtt, hogy elsőként vehesse meg az új okostelefont. (MTI/AP/Matthias Schrader)
Vágólapra másolva!
Egy 19 éves debreceni fiatalember vásárolta meg Münchenben az első iPhone 6s-t. Kiss Dávid így Magyarország első olyan mobilrajongója, akinek megvan az új készülék.
Vágólapra másolva!

Egy tucat országban jelent ma meg az iPhone 6s, egy magyar fiú, Kiss Dávid pedig öt napig várt arra Münchenben, hogy elsőként vehesse kézbe a telefont.

Tehát múlt vasárnap óta ücsörgött az utcán.

Kiss Dávid és az új iPhone Forrás: MTI/AP/Matthias Schrader

Kiss Dávid ma reggel büszkén mutatta fel a kameráknak a friss telefont, mely minden bizonnyal az első magyar tulajdonossal bíró idei iPhone modell.

Tavaly is egy magyar vásárló vehette kézbe elsőként az iPhone 6-ot.

Akkor Londonban állt sorba érte Wiettchen Zoltán és kedvese, Flóra. 11 teljes napig rostokoltak a bolt előtt, felváltva vártak a nyitásra. A párral az Origo készített interjút.