Már óvatosabban osztja az Apple-t a Tesla-vezér

tesla elon musk
Musk Amsterdamban 2014 januárjában
Vágólapra másolva!
Elon Musk múlt héten kemény szavakkal illette az Apple-t, és nevetve beszélt okosórájukról. Utólag Twitteren némileg finomított a korábbi kijelentésein, de most sem maradt el némi csípős megjegyzés.
Vágólapra másolva!

Twitteren pontosította az Apple-lel kapcsolatos érzéseit a Tesla vezérigazgatója, Elon Musk. Múlt héten az Origo is beszámolt róla, hogy Musk egy interjúban kinevette az Apple Watchot.

A céget magát "Tesla-temetőnek" nevezte: így utalt rá, hogy több elbocsájtott Tesla-mérnököt is átvettek az Apple új elektromos autóprojektjéhez.

Ezután sokan egyből egy Musk kontra Apple háborút láttak körvonalazódni, így a cégvezető gyorsan kiegészítette álláspontját Twitteren.

Szeretem a termékeiket és örülök, hogy elektromos autón dolgoznak." - írta.

Pár perccel később újabb poszttal jelentkezett, amit már a korábban kinevetett Apple Watchnak szentelt. Ha magáról az óráról nem is, legalább Jony Ive vezető-dizájner munkásságáról elismerően írt.

“Ami az órát illeti, Jony Ive és formatervező-csapata gyönyörű dizájnt alakított ki, de

Musk utóbbi megjegyzése a legtöbbek szerint megint csak az Apple fejlesztési struktúráját bírálja, utalva arra, hogy a cég készülékei apránként újulnak meg, így több változatot kell kivárni, mire egy termék tökéletes lesz.