Elszédül ettől az appal színezhető cipőtől

shiftwear okoscipő
Vágólapra másolva!
Mindig mozgó, látványos mintájú cipőre gyűjt egy cég az Indiegogón. A különleges lábbeli külseje egy okostelefonos appal változtatható, ráadásul önmagát tölti, miközben járunk benne.
Vágólapra másolva!

Mindegy, hogy milyen lábbal keltünk fel reggel: a ShiftWear nevű cég olyan cipőre gyűjt az Indiegogón, melynek mintája kedvünk szerint megváltoztatható.

A lábbeli oldalán elhelyezkedő, rugalmas panel HD-minőségű képeket jelenít meg, de látványos rajzok és animációk is kiválaszthatók, melyek folyamatosan mozognak. Ezeket egy appal lehet váltogatni okostelefonon keresztül. Akár saját mintákat is kiküldhetünk a cipő felületére.

A cipő oldalába épített kijelzőt rendkívül egyedi módon lehet tölteni: csak járnunk kell benne, mert

a lábbeliben található elektronika minden lépésünkkel töltődik.

Attól sem kell félni, hogy a minta elázik: a panel vízálló, ezért mosógépben is tisztítható. A talpak kevlárszövet borítást kaptak.

A kampányból még 23 nap van vissza, de már kétszerese gyűlt össze a kitűzött összegnek. 150 dollárért (44 ezer forint) mi is hozzájuthatunk egy modellhez. A fejlesztők további célokat is kitűztek: ha összegyűlik a hárommillió dollár, a cipő még zenélni is fog, és érintőképernyőt kap.