Ketten haltak bele a szelfizésbe

2016.01.04. 20:00

Két fiatalt gázolt el egy teherautó Törökországban, mert épp az út közepén szelfiztek. Ez lehetett 2015 utolsó szelfis halála.

Törökországban kirándult az a három barát, akik az út közepén szerettek volna közös képet készíteni a hátuk mögött lévő repülővel. A túra azonban tragikusan végződött: míg ők a képkészítéssel voltak elfoglalva, egy teherautó elütötte őket.

Egyiküknek sikerült még időben elállnia az útból, ketten azonban belehaltak a gázolásba. A sofőr szerint a fiatalok felelőtlenek voltak: mivel az út sötét volt, ők pedig lehajolva készítették a képeket, ezért nem vette őket észre.

Életekbe kerülhet a felelőtlen fotózkodásForrás: AFP/Ed Jones

Nem ez az első eset, hogy felelőtlen szelfizés miatt történik tragédia – sőt, 2015-ben összességében többen haltak meg szelfizésben, mint cápabalesetben.

Az esetek nagy része rendkívül bizarr: egy houstoni férfi fegyverrel pózolt, és közben véletlenül nyakon lőtte magát, egy amerikai nő pedig vezetés közben posztolt magáról egy szelfit a Facebookra, ahol azt írta, "boldog", majd összeütközött egy kamionnal.

még több halálos szelfi