Még többen használhatják a celebek Facebookját

2016.01.12. 15:22

Tovább bővíti a potenciális felhasználók körét a Facebook Mentions app. Miután tavaly feloldották azt a korlátozást, hogy csak amerikai hírességek használhatják, immáron iOS mellett Androidra is letölthető.

Már Androidra is letölthető a közéleti személyiségeknek szánt Facebook app, a Mentions. A 2014 júliusában megjelent szolgáltatás eddig csak iOS-re volt elérhető Amerikában, jelenleg már 40 országban használható, többek közt Magyarországon is.

Az app azzal a céllal készült, hogy megkönnyítse a celebek és a rajongók közti kommunikációt. Nem is használhatja mindenki: előtte ellenőrzés és jóváhagyás kell, ezután sportolók, zenészek, újságírók, tévés személyiségek, és más hírességek használhatják.

A posztolt fotók, videók, bejegyzések az oldal követőinek és lájkolóinak jelennek meg. Van külön élőközvetítés funkció is, valamint valós idejű kérdezz-felelek események. Emellett azt is láthatják a tulajdonosok, ha éppen róluk beszélnek, említik őket a felhasználók.

A közéleti személyiségek bármikor bejelentkezhetnek élőben

Forrás: Facebook

Hazánkban többen is aktívan használják az appot, többek közt Kasza Tibi, aki elsőként használta itthon az app élőközvetítés funkcióját, és azóta többször is bejelentkezett már élőben. 

még több facebook

Most
Top 12 óra