Mobilnetből jók vagyunk

sms inas mobil okostelefon facebook
Nagyon is korszerű az sms-kampány
Vágólapra másolva!
A szupergyors 4G-szolgáltatás alapján Magyarország a világ harmadik legjobb eredményét érte el.
Vágólapra másolva!

A magyar mobilszolgáltatók 4G szolgáltatásai átlagosan másodpercenként 28 megabit letöltési sebességet biztosítanak a felhasználóknak, amellyel

Magyarország a világ harmadik legjobb eredményét érte el

- derült ki az OpenSignal legfrissebb jelentéséből.

Az összegzés szerint a lista elején Szingapúr szerepel, másodpercenként 37 megabites letöltési sebességgel, a 4G letöltési sebesség globális átlaga pedig csupán másodpercenként 13,5 megabit.

Harmadik helyen végeztünk Forrás: OpenSignal

A felmérésben vizsgálták azt is, hogy a mobilhálózatra kapcsolódó eszközök idejük mekkora részében használnak 4G szolgáltatásokat, ebben a tekintetben is az élmezőnyben van Magyarország, 79 százalékos átlagával a kilencedik helyre került.

Mind a sebességét, mind a 4G használatának időarányát tekintve a kontinens élmezőnyében található az OpenSignal statisztikái szerint a Telekom és Telenor 4G-s adathálózata. Az OpenSignal applikációival végzett felhasználói mérések átlaga szerint

a Telekom a világ kilencedik, a Telenor a világ tizenharmadik leggyorsabb 4G-szolgáltatását nyújtja.

300 megabitre kapcsoltak Nyíregyházán Forrás: Telekom

Arra a kérdésre, hogy mekkora a távközlési szolgáltatók 4G-hálózatának földrajzi lefedettsége, a Telekom több mint 97 százalékos, a Telenor 97 százalékos, a Vodafone sajtóosztálya pedig 90 százalékos értékről számolt be az MTI-nek.