Videobloggernek állt a legendás tervező

2016.02.13. 14:00

Nem csak játékokról fog szólni Kodzsima Hideo saját YouTube-sorozata, az első részben kedvenc tavalyi filmjeiről mesélt.

Múlt hónapban röppentek fel a híresztelések, miszerint Kodzsima Hideo saját videósorozatot indít a YouTube-on. A HideoTube első részét már fel is töltötte a Kojima Productions csatornájára.

A 45 perces adásban kedvenc 2015-ös mozifilmjeiről mesél, és egy vendéggel vitatja meg az év kiemelkedő filmes élményeit. A felvétel természetesen japán nyelvű, de választható hozzá angol, német, portugál és spanyol felirat is.

Új életet kezdett a Konami utánForrás: Origo

Azt még nem tudni, hogy a legendás tervező pontosan milyen tematika szerint szeretné felfűzni az adásokat, de úgy tűnik, hogy játékok helyett személyesebb tartalommal szeretné kiszolgálni rajongóit.

Valószínűleg a továbbbiakban is frissen alapított saját stúdiója, a Kojima Productions YouTube-csatornájára tölti majd fel a videókat. Miután sikerült megszabadulnia a Konamitól, a Sony Computer Entertainment rögtön exkluzív megállapodást kötött vele. A kiadó első játéka pedig csak PlayStation 4 konzolon fog megjelenni.

Kodzsima Hideóról bővebben: