Divatos külsőre váltott a HTC

HTC desire mwc2016
Fiatalos mintával hódítanak az olcsó mobilok
Vágólapra másolva!
Az új HTC Desire készülékek nem különleges specifikációval, inkább divatos külsővel próbálnak hódítani. A három új modell pénztárcabarát alternatívát kínál a fiataloknak.
Vágólapra másolva!

Pénztárcabarát, belépőszintű okostelefonokat mutatott a HTC a Mobil Világkongresszuson. A Desire 530, 630, 825 modellek a festékpöttyökre hasonlító „micro splash” mintával érkeznek, és főleg a fiatalokat célozzák meg:

belül semmi különlegeset nem rejtenek.

Közülük a Desire 530 a legszerényebb, az öt hüvelykes készülék 720p felbontással, egy négymagos 1,1 gigahertzes Snapdragon 210 processzorral érkezik. Ehhez 1,5 gigabájt memória és 16 gigabájt tárhely jár. A kamera is soványka, a hátlapi lencse 8 megapixeles, míg a szelfikamera 5 megapixeles. Az akkumulátor 2,200 milliamperes.

Fiatalos mintával hódítanak az olcsó mobilok Forrás: HTC

A 630 ugyanilyen kijelzőt kapott, ám már erősebb processzort: 1,6 gigahertzes, négymagos Snapdragon 400 van benne, két gigabájt memóriával. Szinte mindenben megegyezik az 530-mal, ám már 13 megapixeles a hátlapi kamera.

A két készüléknél némileg impozánsabb

a Desire 825, ami már 5,5 hüvelykre nőtt.

Ez már 2,700 milliamperes akkumulátort kap, és szintén 13 megapixeles a hátlapi lencse.

Mindhárom készülék Android 6.0 operációs rendszert használ, amire HTC Sense kezelőfelületet húztak. Árusításuk márciusban kezdődik meg.

A MWC mobilexpón kinn van az Origo tudósítója, aki a legfrissebb hírekkel jelentkezik majd. Kövesse Facebook-oldalunkat, hogy ne maradjon le semmiről!