Mobilszolgáltató lett a Lenovo

2016.02.24. 11:40

Olcsó roamingot kínál majd a Lenovo Connect, a cég saját virtuális mobilszolgáltatása.

Bejelentette új, vezeték nélküli roaming szolgáltatását a Lenovo a Mobil Világkongresszuson. A cég Kínában és az EMEA régió területén (Európa, Közel-Kelet és Afrika) fogja kínálni a Lenovo Connectet, ígynálunk is várható érkezése.

A virtuális mobilszolgáltatás lényege, hogy más mobilszolgáltató kiépített hálózatát használva nyújtanak saját szolgáltatást. Ezzel alacsonyabb tarifákat kínálnak, és még SIM kártya sem kell hozzá.

50 országban tervezik elindítani a szolgáltatást, melyek közül Kína élvez kiemelt előnyt: elsőként ott indul LeMeng X3 okostelefonon és a MIIX 700 tableten.

 Az európai területeken a vállalat együttműködik majd a különféle helyi értékesítőkkel, hogy a Lenovo Connect elérhetővé váljon több ThinkPad-eszközön is. A szolgáltatást egy alkalmazáson keresztül lehet használni.

Az olcsó roamingra alapozó Lenovo Connectet elsősorban vállalatoknak szánják, hogy egyszerűen tarthassák a kapcsolatot külföldi úton lévő munkatársaikkal.

A MWC mobilexpón kinn van az Origo tudósítója, aki a legfrissebb hírekkel jelentkezik majd. Kövesse Facebook-oldalunkat, hogy ne maradjon le semmiről!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK