Valaki már használja a meg sem jelent Huawei telefont

huawei oo p9
Vágólapra másolva!
Már csak 15 nap van hátra a Huawei új okostelefonjának bemutatójáig, a várakozást pedig pár gyanús lesifotó teszi izgalmasabbá. A Huawei elnökéről készült képek alapján úgy tűnik, ő már élesben teszteli a Huawei P9-et.
Vágólapra másolva!

Megindult a visszaszámlálás a Huawei új készülékének bemutatójáig: 15 nap múlva, április 6-án hull le a lepel Londonban az új telefonról, ami több mint valószínű, hogy a Huawei P9-es család lesz.

Ezen alkalomból a cég közzé is tett egy új videót, ami ismét megerősíti azt a sejtést, miszerint a telefon kettős kamerarendszert kaphat. A videóban dupla körök játsszák a szerepet, csak úgy, mint a #oo hashtag.

Ez már minden bizonnyal a Huawei P9 Forrás: KKJ.CN

Hétfőn ráadásul gyanús fotók láttak napvilágot a Huawei elnökéről, Ren Zhengfeiről, aki nagy valószínűséggel már az új telefont használja. A kép alapján jól kivehető, hogy a dupla hátlapi kamera mellett a készüléken van dupla ledes villanó, és ujjlenyomatolvasó is. A telefon bal oldalára került a SIM kártya helye, és stimmel a fémház is.

Kedden az OnLeaks szivárogtatott ki egy tervet, amin a találgatás szerint a Huawei P9 Lite látható.

Ez lehet a Huawei P9 Lite Forrás: OnLeaks Twitter

Eddig ezt tudjuk

A korábbi kiszivárgások szerint az 5,2 colos telefonnak két változata lesz. A 3 gigabájt memóriát tartalmazó verzió 32 gigabájt tárhelyet kap, míg a 4 gigabájt memóriához 64 gigabájt tárhely társul majd. Kirin 950 vagy Kirin 955 lapka kerülhet bele.

A készülék két variánst kaphat: egy Max és Lite verziót is. A Max 6,2 colos lenne, és erősebb chipet is kapna. A P9 Lite lehet a legkisebb a családban a maga 5 hüvelykes méretével. Snapdragon 650-es lapkát, 2 gigabájt memóriát jósolnak neki.