Fotóival megkeresheti a megvett mobil árát

huawei p9 leica
Vágólapra másolva!
Az EyeEm fotószerkesztőn keresztül nem csak megoszthatók, de árusíthatók is az elkészült fotók. Az alkalmazást minden Huawei P9 okostelefon gyárilag kapja meg.
Vágólapra másolva!

Gyárilag elérhető, alap alkalmazássá vált az EyeEm nevű fotószerkesztő a Huawei P9 készülékeken. Az EyeEm app különlegessége, hogy nem csak szerkeszteni és megosztani lehet vele az elkészített fotókat,

de értékesítésre is lehetőséget ad.

A világ egyik legnagyobb fotósközössége több mint 18 millió felhasználóval, ahol több nagy fotós munkái is megtalálhatók. Az eladott képeket később akár reklámokban is viszont lehet látni.

Alexander Köpke fotóművész Huawei P9-cel készített fotója Forrás: Huawei

A megvásárolt fotókért kapott összeg felét az EyeEm megtartja, a másik felét pedig a kép készítőjének fizeti ki.

Az alkalmazás használata egyszerű és ingyenes,

a felhasználó dönti el, hogy mely képeket szeretné piacra dobni.

A Huawei P9 duál kameráját a Leica kamerakészítő cég készítette. Mindegyik lencse 12 megapixeles, ám míg az egyik hagyományos RGB érzékelő, a másik monokróm.

A telefon kapott egy dedikált mélységérzékelő processzort is, hibrid-lézeres autófókuszt, és dupla hátlapi vakut.

Van manuális kameramódja is,

amivel nagyobb kontrollt kap a felhasználó a fényerő, expozíció, záridő beállításai felett. A képeket nyers RAW formátumba is mentheti.

A Huawei P9 már megvásárolható Magyarországon ezüst és szürke színekben, single SIM, illetve aktív dual SIM-es verzióban 179 990 forint javasolt bruttó fogyasztói áron.