Arcfelismeréssel léphet be a Dell új hibrid laptopján

dellaptop
A három új Dell Inspiron hibrid
Vágólapra másolva!
Több olyan Windows 10-es hibrid laptopot is bemutatott a Dell, amelyek már támogatni fogják az arcfelismerésen alapuló beléptetőrendszert, a Windows Hellót.
Vágólapra másolva!

Nem az Asus az egyetlen PC-gyártó, aki új átalakítható laptopokat villantott az idei Computexen, a Dell is bemutatta a vadiúj Inspiron vonalat.

Az Inspiron 17 7000 lesz

a világ első 17 colos 2-in-1 laptopja,

amit egy speciális infravörös kamerával is felszerelnek, így képes lesz használni a Windows Hello funkciót. Ennek köszönhetően a felhasználónak nem kell bepötyögnie jelszavát a bejelentkezéshez,

helyette a kamera elemzi arcvonásait,

és csak a tulajdonost engedi be.

Másik különlegessége az Nvidia GeForce 940MX grafikus kártya lesz, amivel már néhány kevésbé erőforrásigényes játék is futtathatóvá válik az elsőként munkára szánt gépen. Körülbelül 10 órás üzemidőt ígér a gyártó.

A három új Dell Inspiron hibrid Forrás: Dell

Aki túlzásnak találja a 17 colos kijelzőt, az egy kisebbet is választhat az Inspiron 7000-ből,

lesz belőle 13 colos és 15 verzió is.

Mindegyik gépben az Intel hatodik generációs Core processzorai fognak dolgozni, és prémium alumíniumvázat kapnak. 750 dolláros (kb. 210 ezer forint) kezdőáron értékesítik júniustól a gépeket, a 17 colos modell 899 dollárba (250 ezer forint) fog kerülni.

A 360 fokban hajtogatható készüléket a hagyományos laptop forma mellett még három módban lehet használni: sátormódban a prezentációkon való dolgozáshoz, álló módban a filmek nézéséhez, vagy táblagép módban a netes böngészésekhez.