Cégeknek készült az új Prezi

prezi business
A Prezin belül is lehet beszélgetni, kommentelni
Vágólapra másolva!
A Prezi kimondottan céges csapatok számára tervezte új szolgáltatását, amely számos funkcióval könnyíti meg a közös munkát és az ügyfelek szerzését.
Vágólapra másolva!

Bejelentette új prezentációs platformját a Prezi, amelynek különlegessége, hogy a cég az üzleti ügyfeleket célozza meg vele. A magyar szolgáltatásnak jelenleg már 75 millió felhasználója van, ám az utóbbi időszakban jelentősen növekedett az üzleti előfizetők száma - közölte a cég.

A Prezi Businessben van csapatmunkára tervezett szerkesztés,

valósidejű statisztikak, Slack-integráció, valamint HD-minőségű távoli előadásra is van már lehetőség.

A Prezi célja az új eszközzel az, hogy az eddig megszokott, vizuális felfogást párbeszédekké alakíthassák a felhasználók: olyan prezentációkat készíthessenek, amelyek összekapcsolnak több történetet, és a közönség figyelméhez igazítva lehet azokon végigmenni.

Ezeket az újdonságokat hozza a Prezi Business

Egyszerű csapatmunka

A közös szerkesztési és kommentelési funkcióknak köszönhetően nem kell különböző programok különböző verzióval kínlódni: a felhasználók közvetlenül a prezikben beszélgethetnek egymással, függetlenül attól, hogy éppen hol vannak.

A Prezin belül is lehet beszélgetni, kommentelni Forrás: Prezi

A Prezi Business a prezentációkat a felhőben tárolja, így a felhasználók a bárhonnan elérhetik, szerkeszthetik vagy lejátszhatják azokat. És utána a kollégákkal is meg tudják osztani, hogy gyorsabb és egyszerű legyen a közös munka.

Prezi statisztikák

Valós idejű statisztikák segítenek megtalálni a legígéretesebb ügyfeleket. Az előadók valós idejű adatok alapján tudnak dönteni, hogy mikor és hogyan vegyék fel újra a kapcsolatot egy potenciális ügyféllel, illetve láthatják, hogy

az előadás melyik része volt érdekes és releváns nekik.

A vezetők pedig a statisztikák alapján saját csapatuk teljesítményét mérhetik.

Slack-integráció

A Slack segít a Prezi Business felhasználóinak, hogy egyszerűbben tudjanak dolgozni miközben egy prezentáción dolgoznak. A Prezi-felhasználók Slack-értesítéseket kaphatnak, ha valaki hozzászólt a prezijükhöz; megosztott velük egy prezit; vagy módosított azon. Akkor is kapunk értesítést, ha a prezentációnkat éppen nézi valaki.

A Slack figyelmeztet Forrás: Prezi

Távoli előadás HD felbontásban

Minden Prezi Business felhasználó saját, jelszóval védett linket hozhat létre prezentációjához, és ide másokat is meghívhat. Ezek a távoli előadások nem szaggatnak, a kép nem kásás. A laptopokon HD minőségben lehet követni az előadásokat, anélkül, hogy valamilyen képernyőmegosztó szoftvert kellene használni.

A szolgáltatás demóját ezen a linken lehet igényelni, a végső árat cégtől függően határozza meg a Prezi.

A diák már unalmasak

A Prezi szerint a prezentációk világát alapjaiban alakítják át a mostani trendek. Egyre többen használnak ugyanis munkahelyükön olyan eszközöket, amelyek a csapatmunkát segítik. Üzletkötéskor is jobb az ügyfelekkel beszélgetni az egyirányú előadások helyett.

A diákat és felsorolásokat alkalmazó, egyirányú előadások leváltása óriási hatással lehet a sikerre. Az ION Interactive friss felmérése szerint

kétszer annyi vásárló emlékszik az interaktív tartalomra,

mint a statikusra.