Twitteren háborúzik Clinton és Trump

Clinton, Trump score big wins on Super Tuesday Horizontal CANDIDATE POLITICS PARTY POLITICS AND ELECTION PERSON-POLITICS
In this combination of file photos shows, Republican presidential hopeful Donald Trump on January 14, 2016 and his Democratic rival Hillary Clinton on February 4, 2016. Donald Trump and Hillary Clinton took a big leap toward clinching their parties' nomination for the US presidential election, soundly defeating rivals in a slew of Super Tuesday primaries on March 1, 2016. / AFP PHOTO / DSK
Vágólapra másolva!
A közösségi médiában kezdett csatározni egymással Hillary Clinton és Donald Trump, a demokrata elnökjelölt háromszavas bejegyzése a legtöbbet megosztott posztja lett.
Vágólapra másolva!

Az előválasztások után már szinte biztos, hogy november 8-án Donald Trump és Hillary Clinton közül választhatnak az amerikaiak. Miután Barack Obama csütörtök délután bejelentette: ő is Hillary Clinton elnökjelöltségét támogatja, a republikánusok jelöltje, Donald Trump kiakadt a Twitteren.

Közzétette gondolatát, miszerint Obama ezzel a támogatással újabb négy év Obama-kormányzatot akar, de ebből senki más nem kér. Clinton nemes egyszerűséggel azt ajánlotta Trumpnak:

A politikusnő tweetjét egy órán belül 130 ezren osztották tovább. Ez nem csak Clinton kampányában jelent mérföldkövet, de egyben

ez lett a valaha volt legtöbbet megosztott posztja is.

Trump még egy üzenetet címzett a markáns utasításra, következő tweetjében Clinton embereinek számát kritizálta, valamint kérdőre vonta a hölgyet, hova tűnt az a 33 ezer email a privátszerveréről, amit törölt.

Donald Trump ismert arról, hogy nem fogja vissza magát a közösségi médiában, a New York Times külön listát állított össze arról, hogy milyen embereket, helyeket és dolgokat inzultált már Twitteren a politikus.