Magyar színekbe borulhat az Eiffel-torony, ha segít

eb kozossegi media
Minden este más színbe borul
Vágólapra másolva!
Piros, fehér és zöld színekben pompázhat a párizsi Eiffel-torony, ha a magyar csapatról posztolnak legtöbbet a közösségi oldalakon. Ehhez a bejegyzéseket #HUN hashtaggel kell közzétenni Facebookon és Twitteren.
Vágólapra másolva!

Különleges kampányt indított a foci-Eb idejére az Orange cég: a párizsi Eiffel-torony annak a nemzetnek a színeibe borul minden egyes este, amelyiket a legtöbben támogatták aznap a közösségi médiában. A fényshow a nap utolsó meccse után kezdődik.

Minden este más színbe borul Forrás: UEFA

A kampányban bárki részt vehet a világon: egyszerűen a Twitteren, Facebookon vagy az Instagramon kell közzétenni szurkolói bejegyzéseket,

a kedvenc nemzetünkhöz tartozó hashtaggel, magyarok esetén a #HUN-nal.

Fontos, hogy a posztot nyilvánosan kell közzétenni, hogy bárki láthassa azokat.

Hajrá magyarok!

Ha külön szöveget is szeretnénk, ha kivetítenének az Eiffel-toronyra, például "Hajrá magyarok", az Orange Facebook-oldalán lévő játékban angolul és franciául tudjuk ezt megadni. Ki kell választani az aznap játszó csapatok közül a magyar zászlót, majd begépelni, hogy milyen szöveget szeretnénk kiírni, és a Submit gombra kattintani. A felület generál egy videót, ezt meg lehet osztani, de nem kötelező.

Az Orange valós időben méri a közösségi média visszhangot, a weboldalukon mi is megnézhetjük, hogy aznap ki a legesélyesebb az esti fényshowra.

Szerda délelőtt az oroszoktól és a franciáktól hangos a közösségi média. Kedden, az osztrák-magyar mérkőzés napján végül a portugálok kapták meg a lehetőséget, Magyarország második helyezett lett.

Az össznépi versenyben azonban eddig alulmaradtunk, a huszadik hely körül a magyar csapat iránti lelkesedés.

Eddig nekik szurkoltak a legtöbben a közösségi médiában Forrás: Orange