Most éri meg Kindle-t venni

kindle uj
Az új Kindle
Vágólapra másolva!
Több memóriát kapott a Kindle legolcsóbb alapváltozata, a nemes egyszerűséggel Kindle-nek nevezett ebook-olvasó. Emellett kialakításra is szebb és vékonyabb, az ára viszont nem ugrott meg.
Vágólapra másolva!

Az Amazon frissítette a Kindle legolcsóbb alapmodelljét, így kaptunk egy újabb Kindle nevű Kindle-t, ami már a nyolcadik generációt képviseli. 2010 óta ez az első olyan Kindle, ami fehér színben is kapható, a fekete mellett. Emellett elérhetővé vált fehérben a Kindle Paperwhite is, mindkét modell előrerendelése megkezdődött.

Az új Kindle Forrás: Amazon

A frissített Kindle-nek már kétszer annyi memóriája van, így gyorsabb vele a navigáció. Kialakítás tekintetében

16 százalékkal könnyebb,

jobban figyeltek a lekerekített, kézreálló dizájnra. Ahogy a 2014-es modellnél, ennek is érintőkijelzős a képernyője.

Szoftveresen is kapott újdonságokat, lehet vele jegyzeteket exportálni, és kiemelni részleteket emailekbe, valamint Bluetooth-támogatást is kapott. Ugyanezeket a funkciókat kapta meg idén a Kindle Paperwhite és a Kindle Voyage is. Az ára azonban nem változott, még mindig 80 dollár (körülbelül 23 ezer forint).

Aki eddig a Voyage, Paperwhite, és Oasis modelleket használta az valószínűleg nem fog rohanni a boltokba, de új felhasználókat behúzhat a csinosabb külső és az erősebb hardver.

Ha elveszett a Kindle-ök tengerében, az Amazon táblázata segít kiigazodni a különféle modellek között.

Az összes Kindle Forrás: Amazon