Napokon belül megjelenhet itthon is a Pokémon Go

pokemon
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, nem kell augusztusig várni arra, hogy Európában is hivatalosan megjelenjen a Pokémon Go. Belsős források szerint ez akár már a héten megtörténhet, ebből valószínűleg Magyarország sem marad ki.
Vágólapra másolva!

Hihetetlen népszerűségnek örvend a Pokémon Go nevű mobiljáték, mióta múlt héten megjelent pár régióban. Eddig az Egyesült Államokban, Japánban, Új-Zélandon és Ausztráliában lehet hivatalosan letölteni a programot, bár a régiókorlátozás nem áll az elszánt pokérajongók útjába.

Ilyen-olyan módszerekkel persze már a magyar felhasználók is hozzájutottak a játékhoz, mi is leírtuk egy korábbi cikkünkben, hogyan telepítheti fel a játékot.

Pár nap, és a magyarok is legálisan vadászhatnak Forrás: Pokemon YouTube

A kiadó csak annyit árult el, hogy "hamarosan" Európában is kigördül hivatalosan a program, ingyen letölthetővé válik az App Store-ban és a Play Áruházban.

Ugyan pontos dátumot nem említettek, a The Wall Street Journal belsős forrásokból úgy tudja, hogy

ez a „hamarosan" mindössze pár napot takar.

Abból kiindulva, hogy az Apple csütörtökönként frissíti az App Store kínálatát az Egyesült Királyságban, a Pocket Lint szerint akár ezen csütörtökön is jöhet a játék, vagy jövő héten.

A The Wall Street Journal arról is írt, hogy a Nintendo már 9 milliárd dollárra növelte értékét a játéknak köszönhetően, megjelenése után két nappal 36 százalékkal nőtt a cég részvényeinek értéke.