Nagy változások jönnek majd a Pokémon Góba

pokemon go app
Már itthon is hivatalosan megjelent. Csak a Niantictól származó appot tegyük fel!
Vágólapra másolva!
Személyreszabható pokéstopokkal, még több pokémonnal, és új fejlesztési lehetőségekkel szeretné bővíteni a Niantic Labs a Pokémon Gót.
Vágólapra másolva!

A Niantic Labs ügyvezetője a San Diegó-i Comic Conon árulta el, hogy a Pokémon Go számos új funkcióján dolgoznak már. Hogy pontosan mikor bővül ezekkel a játék, azt még tudják pontosan, de annyit bevallottak: évekre terveznek a játékkal, és ennek megfelelően fogják majd adagolni az újdonságokat.

Szeretnék bevezetni többek közt a csereberélést.

A játékosok üzletelhetnének azokkal a pokémonokkal, amelyekre nincs szükségük. Ez azért lesz előnyös, mert bizonyos szörnyecskék adott régiókban érhetők el, csak Ausztráliában lehet bezsebelni például Kangaskhant.

Évekre terveznek a mobiljátékkal Forrás: AFP

Említették továbbá, hogy változatosabbak lesznek a pokéstopok. Olyan tárgyakat szerezhetnének a játékosok, amik a Lure Modulokhoz hasonlóan működnének – azaz le lehet majd azokat rakni, ebből többféle előnyre tehetne szert a játékos. Például egy gyógyító megállóként szolgálna, vagy ugyanúgy pokémonokat csalna a közelbe, de csak bizonyos típusúakat.

Még több gyűjtenivaló

Azt viszont megerősítették, hogy még több pokémon fog bekerülni. Jelenleg az eredeti szériában szereplő 150 szörny van benn,

később a további generációk fajtáit is beépítik.

A Niantic szavaiból annyit lehetett kivenni, hogy pontos időt még ők sem tudnak mondani arra, mikor lesz így.

Izgalmasabbá szeretnék tenni a fejlődést is Forrás: AFP/Josep Lago

A pokémonok fejlesztésének módján is szeretnének változtatni. Jelenleg úgy lehet erősebbé tenni a szörnyeket, ha a nekik való cukorkákat áldozzuk fel cserébe. Erősebbé pedig a gymekben is válhatunk tapasztalati pontokkal. A cég erről is sejtelmesen beszélt csak.

Azt még nem árulták el, mindezt mikor várhatjuk a játékban. A cég egyelőre inkább arra összpontosít,

hogy stabilabbá tegye szervereit,

megjavítsa a bugokat, glitcheket, és hogy még több országban adhassák ki a játékot.