Ma utoljára frissíthet Windows 10-re ingyen

windows 10 microsoft
Már csak pár napig lehet ingyen beszerezni
Vágólapra másolva!
Július 29-én ér véget a Windows 10 ingyenes promóciós időszaka, holnaptól már csak az új eszközökön előretelepítve vagy a teljes verzió megvásárlásával lehet hozzájutni az operációs rendszerhez.
Vágólapra másolva!

Egy évet adott arra a Microsoft, hogy ingyen kipróbálhassuk a legutóbbi operációs rendszerét,

erre ma van utoljára lehetőségünk.

Windows 10-re a Windows 7 és 8.1 felhasználói frissíthetnek ingyen, őket erről számos módon értesítette a Microsoft az elmúlt évben.

Hírhedtté vált a félreérthetően működő frissítési ablak, ami már több élő adást tett tönkre, és még perelték is miatta a céget. Legegyszerűbb módon ezen keresztül frissíthetünk, de ha ön mégsem találkozott ezzel az értesítővel valamilyen okból kifolyólag, akkor is van megoldás:

A rendszer hamarosan szülinapi újítást is kap, érkezik a Windows 10 Anniversary Update. Aki már frissített Windows 10-re, annak egy fillért sem kell fizetni érte, a Windows Insider program résztvevői már egy ideje tesztelhetik az újításokat.

Hogy mire számíthat az operációs rendszer frissített változatában, arról itt olvashat bővebben.

Ma teheti meg utoljára ingyen Forrás: Origo

Lassult a növekedés

Eddig 350 millió eszközre telepítették a Windows 10-et, amit egy év alatt sikerült elérni. A Microsoft a tavalyi fejlesztői konferenciáján ismertette, hogy a megjelenés után

2-3 éven belül szeretnék elérni az egymilliárd eszközt.

Ezek közé értendő a PC, laptop, táblagép, Windows Phone, Xbox One platformok és IoT-eszközök is.

A korábban becsültnél viszont több időre van szüksége a Windows 10-nek az egymilliárd felhasználó meghódításához – vélik most a Microsoft vezetői.