Hatalmas város várja, hogy az uralmunk alá hajtsuk

Mafia III, videojáték
Vágólapra másolva!
Idén októberben kerül a boltok polcaira a népszerű akciójáték, a Mafia harmadik része, amiben a New Orleansról mintázott New Bordeaux lesz a főszereplő játszótere. A legújabb kedvcsináló videóban arról kapunk egy kis ízelítőt, hogy mennyire változatos helyszínen engedhetjük majd szabadjára bűnözői hajlamainkat.
Vágólapra másolva!

A Mafia III cselekménye a késő hatvanas évek Amerikájába repít minket, és a külső nézetes akciójátékban a vietnámi veterán és az árva Lincoln Clay irányítása lesz a feladatunk. Hősünk elsődleges feladata, hogy egy olyan bűnszervezetet építsen New Bordeaux-ban, melynek élén szembe tud szállni az olasz maffiával.

A bandavezérré válás robbanó autókkal és fegyverekkel van kikövezve Forrás: 2K Games

A játékban nemcsak változatos módokon tudunk majd borsot törni az ellenfelek orra alá, de a kiskirállyá válásunk színhelye is meglehetősen színes képet mutat.

New Bordeaux összesen tíz markánsan eltérő kerületre oszlik, és mindössze annyi hasonlóság van köztük, hogy mindegyikben tombol az erőszak, aminek persze mi is aktív részesei leszünk.

Hiába, bandavezérré válni nem fáklyásmenet.

A Mafia III október 7-én válik elérhetővé PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A játékból kapható lesz egy speciális, 150 dolláros változat is, ami többek között tartalmazza a főhős dögcéduláját, Playboy litográfiákat, söralátét szettet, egy 56 oldalas művészeti albumot, és egy valódi bakelit lemezt a játékban felcsendülő dalokkal.