Már tudjuk, mikor jön az új PlayStation

sony playstation network
Vágólapra másolva!
A Sony csak szeptember 7-ére tervezte a ráncfelvarrott PlayStation 4 Slim bemutatását, de az utóbbi napokban nemcsak egy végleges példány szivárgott ki a cég berkeiből, de már azt is pontosan tudjuk, hogy mikortól lesz megvásárolható a vadonatúj játékkonzol.
Vágólapra másolva!

Már a múlt héten is felbukkant az interneten néhány fotó a Sony 2013 novemberében debütált játékkonzoljának, a PlayStation 4-nek az újratervezett, karcsúbb, Slimre keresztelt változatáról, és azóta megvásárolható példányok bukkantak fel az angol Gumtree aukciós oldalon.

A korábbi fotókat látva sokan még csak ügyesen összerakott hamisítványra gyanakodtak, de az eladásra kínált verziók mellett már jól látható a hivatalos csomagolás is, így szinte biztos, hogy valóban létező termékről, és nem ügyes kamuról van szó.

Még be sem jelentették a konzolt, de már felkerült az aukciós oldalakra Forrás: Gumtree.com

A hivatalosan még be nem jelentett PS4 Slimről viszont nemcsak azt tudjuk, hogy milyen az új formája, de leleményes újságírók már azt is kiderítették, hogy mikortól lesz megvásárolható a frissített verzió.

Pár üzenet elég volt, hogy kiderüljön mikor érkezik a PlayStation 4 Slim Forrás: ThisGenGaming

A ThisGenGaming portál felvette a kapcsolatot az egyik PS4 Slimet kínáló Gumtree-felhasználóval, aki ugyan azt még nem tudta megmondani, hogy mennyibe kerül az új konzol, de azt elárulta, hogy a Sony szeptember 7-én tervezi bejelenteni az idei verziót, és szeptember 14-től már világszerte elérhetővé teszik a Slim PS4-et.

Habár az információ akár kitaláció is lehet, de a megadott dátum részben összecseng a Sony hivatalos programjával: a cég tényleg szeptember 7-re hirdetett meg egy New York-i rendezvényt, amit teljes egészében a PlayStation köré szerveztek.

Az új gép viszont hiába került ki az aukciós oldalakra, az új formán kívül egyelőre még semmit nem tudni arról, hogy a Sony milyen változtatásokat eszközölt a 2013-ban kiadott eredeti gép hardverén, így a szeptember 7-ei rendezvény még úgy is tartogathat meglepetéseket, hogy a még be nem jelentett gép már közkézen forog.