Milyen mobilt vegyünk 60 ezer forint alatt?

használt telefon mobil keresés
Rengeteg telefon van már piacon, nehéz választani közülük
Vágólapra másolva!
Aki az iskolakezdési hajrában még gyorsan venne a gyereknek mobilt, annak próbálunk segíteni. Felső határnak a 60 ezer forintot húztuk meg, de nemcsak az új, a használt telefonok között is kutakodtunk, hogy mik számítanak a legjobb vételnek. 
Vágólapra másolva!

Jön az iskolakezdés, a lurkók pedig nem mindig érnek haza a megbeszélt időpontra, szeretnénk néha tudni, hogy mikor és hol kolbászolnak, esetleg ők csevegnének a haverokkal, játszanának a mobilon.

Akárhogy is, manapság már nem ördögtől való, ha a gyerek okostelefont kap és hord magánál, a szülőknek pedig így megvan az a biztonságérzet és könnyebbség, hogy elérhetik őket.

Jó készüléket viszont nem egyszerű találni, főleg az utolsó pillanatban. A csúcsmobilok árazása nagyon agresszív, olykor már egy jobb laptopot is lehet venni annyiért. A jó hír viszont az, hogy már az alsó-középső szegmensben is bőven lehet megfelelő példányokat találni.

Végigvettük a maximum 60 ezer forintos árcímkével ellátott telefonok palettáját – mind az új, mind a használt készülékek piacán.

---

A folytatásért nyomjon a Következő fülre!