Két kijelzője lesz az új LG telefonnak

lg v20 android nougat
Eddig ennyit információt közölt a Google a V20-ról
Vágólapra másolva!
Az LG a szeptemberi IFA kiállításon, vagy azután mutatja be legújabb csúcskészülékét, mely megörökli az elődmodell dupla kijelzőjét. Ez lesz az első olyan nem Nexus telefon, amin Android Nougat fut majd.
Vágólapra másolva!

A berlini IFA kiállítás rengeteg izgalmat rejt, ugyan mobilos szempontból nem ez az év fő eseménye, mégis rengeteg új készülék és elektronikai eszköz mutatkozik be a német fővárosban. Ezek egyike lesz az LG idei évre szánt második csúcskészüléke, a V20.

A dél-koreai gyártó elmondásai alapján ez lesz az első olyan, nem Nexus telefon, amin már az Android 7.0 (Nougat) operációs rendszer fog futni.

Az első okostelefon, ami már Android Nougattal érkezik Forrás: Android.com

Kérdés viszont, hogy a V10 nyomdokába lépő mobil vajon mennyire viszi tovább a G5-nél megismert moduláris kialakítást, ami nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Az akkumulátor valószínűleg továbbra is cserélhető lesz, plusz különféle kiegészítőket lehet majd a V20-hoz csatlakoztatni.

Kiszivárgott az előlap

Evan Blassnek, a népszerű twitteres információszivárogtatónak köszönhetően most egy fotó is felkerült az internetre, amin állítólag már az LG újdonságának előlapja látható. A készülék legtetején található beszélgetési hangszóró formatervben nagyon hasonlít a BlackBerry Z30-ra, ám lejjebb már komoly különbségek lehetnek.

Ide kerülhet a másodlagos kijelző,

ami állítólag a V20-hoz képest vastagabb lesz, hogy több funkciót ellásson. Phil Nickinson, az Android Central főszerkesztője szerint a másodlagos kijelzőt ügyesen implementálták a készülék egészébe, az mégsem tudott elég hasznos lenni.

Az LG fent is látható előzetes fotója egyelőre arra enged következtetni, hogy ikonkészlet terén a legfrissebb felületre számíthatunk. Amit még tudni lehet, hogy a mobilok között

a V20-ban a világon elsőként debütálhat egy 32 bites Quad DAC,

vagyis digitális audió konverter, bár az LG eddig csak annyit mondott erről, hogy a kategóriában a legjobbnak számít majd.

Valószínűleg a megjelenésig még napvilágot lát pár információ a specifikációkkal kapcsolatban, ám a QHD felbontású kijelzőre, ujjlenyomat-olvasóra nagy tétben lehet fogadni.