A szexi és őrült Harley Quinn nem csak a mozikban hódít

Margot Robbie, Suicide Squad
Vágólapra másolva!
A mozikban még javában hódít a Suicide Squad - Öngyilkos osztag című DC képregényfilm, melynek két kulcsfigurája az őrülten vonzó, de teljesen kattant Harley Quinn (Margot Robbie) és a célt soha nem tévesztő Deadshot (Will Smith). A két figura már nemcsak a képregényekben és a filmben parádézik, de ott lesznek a Mortal Kombat fejlesztőinek új játékában is, amiben szuperhősök és szuperbűnözők esnek egymásnak, a lehető legbrutálisabb módon.
Vágólapra másolva!

A Warner Bros. Interactive és a Mortal Kombat-ot sikeresen feltámasztó NetherRealm Studios játékfejlesztő cég 2013-ban jelentette meg az Injustice: Gods Among Us című verekedős játékát, amiben a DC képregényuniverzum hősei és gonosztevői csépelték egymást a lehető legváltozatosabb módokon.

Az Injustice-t mind a kritikusok, mind a játékosok jól fogadták, közel négymillió példány fogyott belőle világszerte, így 2017-ben érkezik a folytatás PlayStation 4-re és Xbox One-ra, és a játékhoz most kijött egy új előzetes, amiben a Suicide Squad – Öngyilkos osztag két ikonikus szereplőjén van a hangsúly, mutatva némi ízelítőt, hogy mire számíthatunk tőlük az Injustice 2-ben.

A játék még a szuperhősök világához képest is elrugaszkodik a valóságtól, hiszen Harley Quinnek soha nem lenne esélye mondjuk Superman ellen, de az Injustice 2-ben csak a játékos képességein fog múlni, hogy Joker zakkant barátnője felülkerekedik-e az Acélemberen.

Harley-n, Deadshoton és Supermanan kívül ott lesz még a játékban Batman, Atrocitus, Aquaman, Blue Beetle, Flash, Gorilla Grodd, Supergirl és Wonder Woman is, de biztos, hogy ez a lista még jó pár karakterrel bővülni fog az elkövetkezendő hónapokban.

Pontos megjelenési dátum még nincs, de ahogy az első rész esetében, a konzolos verziókkal párhuzamosan egy Androidon és iOS-en is futtatható Injustice 2 alkalmazás is érkezik a szuperemberekkel a főszerepben.