Egész hétvégén ingyenes az egyik legjobb verekedős játék

Mortal Kombat X
Vágólapra másolva!
A Mortal Kombat X 2015. áprilisában ugyan megjelent PC-re is, de ezt követően a népszerű verekedős játék legutóbbi verziója átesett némi ráncfelvarráson és jó pár izgalmas kiegészítésen. Ezeket egybegyúrva született meg 2016 tavaszán a Mortal Kombat XL névre keresztelt kiadás, ami viszont elkerülte a számítógépeket. Legalábbis mostanáig, ugyanis PC-re is jön a kibővített játék, ráadásul a hétvégén bárki ingyenesen kipróbálhatja!
Vágólapra másolva!

A Mortal Kombat XL egyik legnagyobb előnye, hogy tartalmazza a sima X mellé kiadott összes fizetős extra tartalmat, azaz az alapjátékban található 24 játszható karakter mellett többek között olyan figurák állíthatóak csatasorba, mint az Alien-filmek Xenomorph-ja, a Predátor, vagy olyan közkedvelt horrorfilm szereplők, mint Jason Voorhees vagy éppen Bőrpofa a Texasi láncfűrészes-ből.

Habár hivatalos megjelenési dátum még nincs a PC-s Mortal Kombat XL-hez, a kipróbálására már van lehetőség, hiszen

a Steam-felhasználóknak egészen augusztus 29-én 19:00-ig ingyen letölthető és játszható a program bétája.

A fejlesztők persze nem véletlenül teszik elérhetővé a Mortal Kombat XL korai verzióját. A sima Mortal Kombat X PC-s megjelenésekor rengeteg kritika érte a játék online részét, és az XL-verzió már tartalmazza a javított netkódot is, így az ingyenes időszak lényegében egy teszt, hogy mennyire működik jól az egymás elleni online küzdelem.

A Mortal Kombat XL-ben már az Alien-filmek savas vérű idegenjével is küzdhetünk Forrás: Warner Bros. Interactive Entertainment

Ha pedig valaki szeretné a hétvégén kipróbálni az utóbbi évek egyik legjobb verekedős játékát, akkor nem kell mást tennie, mint letölteni a Steam-klienst, készíteni egy fiókot, majd a Mortal Kombat X adatlapjáról letölteni a hétvége során ingyen kipróbálható verziót.