Szász Százalék: Szerelem első látásra

Vágólapra másolva!
Néhány évvel ezelőtt még tényleg csak sci-fi filmekben vagy tévésorozatokban láthattunk ahhoz hasonlót, amit most levehetünk a polcról – ha van elég pénzünk rá, mert elég drága. Igazak voltak tehát a pletykák, valóban íriszfelismerővel érkezett a Samsung Galaxy Note 7. Ez még akkor is komoly előrelépés az okostelefonos biometrikus azonosítás terén, ha maga a technológia még nem teljesen százszázalékos. Ennek ellenére már most is el tudja bűvölni az embert, de a telefont nagyon sok minden más miatt is lehet szeretni. 
Vágólapra másolva!

Az íriszazonosítás mellett nagyra értékeltük a tökéletes ergonómiát és a gyönyörű külsőt. Végre egy phablet, amellyel

nem érzünk késztetést egy picit sem arra, hogy asztaliteniszezzünk vele!

Az ívelt szélű kijelző persze szintén hozzájárul ahhoz, hogy kompaktnak érezzük a telefont, ráadásul a Samsung Galaxy S7 Edge-hez hasonlóan itt is vannak Edge-panelek, ami jó hír azoknak, akik megszerették őket. A ívelt rész pedig nem olyan hangsúlyos itt, mint az említett készüléknél, lesznek, akiknek így jobban tetszik a megoldás.

A készülékhez tartozó toll, az S Pen több funkciót kapott, mint a Note-sorozat során bármikor,

most először érezheti azt az ember, hogy hiányozna, ha nem lenne.

Azt pedig már megszokhattuk, hogy a Samsung zászlóshajóiban csodás a kamera. Viszont tényleg egy vagyon a telefon, falja az ujjlenyomatokat, és feltételezzük azt is, hogy ha nem vigyázunk rá nagyon, akkor a karcoknak is vonzó lesz a készülékház, nem csak nekünk. Nézze meg az Origo techvideó-sorozatának új epizódját a Samsung Galaxy Note 7-ről!