Újfajta Huawei telefonok érkeznek a héten

huawei mate 8
Vágólapra másolva!
A Huawei szeptember 1-jén rántja le a leplet új termékeiről a berlini IFA kiállításon. Állítólag egy új okostelefon-sorozat elindítását tervezik, a Mate famíliának viszont nem érkezik friss tagja.
Vágólapra másolva!

Azt már lehetett tudni, hogy a Huawei szeptember 1-jén sajtóeseményt tart a Berlinben zajló IFA kiállítás margóján. Az eddig pletykák alapján sokan arra fogadtak, hogy a Mate 8 tepsimobil vagy a Mate S kap örököst, ám most úgy tűnik, a cég rácáfol erre.

Nem lesz ugyanis semmilyen új Mate okostelefon,

helyette egy teljesen új középkategóriás termékcsalád lép piacra, ám ennél többet egyelőre nem árult el a várható újdonságokról a vállalat mobilágazatának igazgatója.

Ha picit szemelgetünk az elmúlt hónapban felröppent hírekből, akkor nem kizárt, hogy egy kimondottan nőknek szánt famíliáról beszélünk, mint amit az okosóránál, a Huawei Watch-nál is láthattunk.

A Huawei Mate 8-nak még nem jön örököse Forrás: Huawei

Két opció képzelhető el a hírek szerint: az új telefon a G-sorozat módosított verziója lesz, amely a középkategóriában indít, mások szerint Nova néven lép piacra az új széria, de utóbbi a kódneve is lehet a fejlesztésnek.

A merészebbek szerint akár még egy hordható eszközről is lehullhat a lepel, de maradjunk annyiban, hogy biztosan készül valamivel a kínai cég, viszont a P9-et követően újabb csúcsmodellre inkább csak az év végén vagy a Las Vegas-i CES kiállítás során lehet számítani.