Itt a világ első, hajlított kijelzős gaming laptopja

Acer Predator X 21 gamer notebook
Vágólapra másolva!
Az Acer lerántotta a leplet az új Predator 21 X gaming laptopjáról, ami a világon elsőként alkalmaz hajlított kijelzőt notebook esetében, ráadásul a gépbe a legfrissebb szemkövető technológiát is beépítette a gyártó.
Vágólapra másolva!

A Predator 21 X az Acer gaming notebook sorozatának zászlóshajója, és az első olyan hordozható játékra tervezett gép, ami hajlított, 21 colos, 2560x1080 képpont felbontású IPS kijelzővel várja a felhasználókat.

Nemcsak hajlított kijelzőt kapunk, de a gamer notebookoknál már megszokott extravagáns külsőt is Forrás: Acer

A notebookban megtalálható a Tobii szemkövető technológia, ami infravörös szenzorok és egy szoftver segítségével a játékos tekintetét követve olyan interakciók végrehajtását teszi lehetővé, mint a célzás, az ellenfelek beazonosítása, a fedezékhasználat, vagy a tereptárgyak felfedezése.

A Predator 21 X emellett hetedik generációs Intel Core processzorokkal és SLI-be kötött NVIDIA GeForce GTX 1080 grafikus lapkákkal lett felszerelve. A megfelelő hűtést öt rendszerventillátor hivatott megoldani, ezekből három ultravékony AeroBlade fémventillátor, és az egyedi hajlított képernyő tartalmazza az NVIDIA G-SYNC technológiáját is.

Habár notebookról beszélünk, ezt a szörnyet aligha fogja bárki rendszeresen cipelgetni Forrás: Acer

Az Acer új játékos notebookja ezen felül SoundPound 4.2+ hangrendszerrel lett felvértezve: 4 hangszóró és 2 mélynyomó kapott helyet a gépen, háromutas Dolbyval kiegészítve. A Predator 21 X egy teljesértékű mechanikus billentyűzetet is kapott, Cherry MX érintkezőkkel, illetve testreszabható RGB háttérfénnyel, így minden egyes billentyűhöz tetszés szerint más és más árnyalat rendelhető.

Monitorokat is villantottak

Az új notebook mellett az Acer három új, kifejezetten játékosoknak szánt monitort is bemutatott, amelyek szintén ki lettek egészítve a Tobii szemkövető technológiájával és a NVIDIA G-SYNC-kel.

A magas képfrissítési frekvenciáknak hála a Predator képernyők tökéletesen sima és akadozásmentes játékélményt biztosítanak. Az az alábbi konfigurációkban kerülnek majd forgalomba:

  • Predator Z271T: 27", ívelt kijelző (1800R), FHD 1920 x 1080 (144 Hz)
  • Predator XB251HQT: 24.5", sík ZeroFrame kijelző, FHD 1920 x 1080 (240 Hz)
  • Predator XB271HUT: 27", sík ZeroFrame kijelző, WQHD 2560 x 1440 (165 Hz)
Az Acer Predator Z271T 27 colos kijelzővel és 144 HZ-es képfrissítéssel csábítja a játékosokat Forrás: Acer