Az Apple bárkinek szívesen üzen a Twitteren

apple event meghivo kep
Vágólapra másolva!
Valami nagy dologra készülhet az Apple, feltámasztották a cég hivatalos Twitter-fiókját. A szerdai esemény iránt érdeklődő felhasználók egy továbbosztással iratkozhatnak fel az élő közvetítésre, amit a cég egy tweettel köszön meg.
Vágólapra másolva!

Az Apple aktiválta a még 2011-ben készített @Apple Twitter-fiókját. Ugyan a profilt már öt éve készítette az almás cég, csak pár napja hitelesítette azt, és a hagyományos tojásalakú kép helyett már az Apple logó díszeleg.

Az Apple ugyan hanyagolta a fő profilt, külön fiókat szentel az iTunes és az Apple Music promózására, a céghez fűződik a @AppleSupport, a @AppleNews és a @AppleMusic fiók is. Több vezető is használja a platformot, többek közt Tim Cook is.

Az eddig tetszhalott állapotban levő fiók pár nappal az iPhone 7 bejelentése előtt támad fel, többen is úgy sejtik, hogy a cég élőben fogja közvetíteni a platformon keresztül az eseményt.

Az almás cég már izzítja a felhasználókat, ugyan a profilon közvetlenül nem látszik, de egy tweetben harangozzák be a szerdai eseményt. Ha ezt továbbosztjuk, automatikus üzenetben köszöni meg nekünk az érdeklődést az Apple, és egyben fel is iratkozunk azok listájára, akik értesítést fognak kapni az esemény kezdetekot.