Már a héten kipróbálhatja a FIFA 17 demóját

FIFA 17, videojáték
Vágólapra másolva!
Az Electronic Arts idén sem hagy minket focis videojáték nélkül, és a FIFA 17 ugyan csak szeptember 29-én válik elérhetővé a játékosok számára, de már a héten érkezik a demó, amiben bőséges ízelítőt kapunk a hónap végén érkező végleges programból.
Vágólapra másolva!

A FIFA-játékokat évek óta kiadó Electronic Arts a hivatalos blogján jelentette be, hogy szeptember 13-án (kedden) érkezik a FIFA 17 kipróbálható verziója, ami egyaránt elérhető lesz PC-re, Xbox One és 360-ra, továbbá PlayStation 4-re és 3-ra.

A demóban a végleges játék jó pár funkciója elérhető lesz, például az új, The Journey névre hallgató karriermód egy része, amiben a Premier League egyik feltörekvő sztárjának, Alex Hunternek a pályafutását egyengethetjük, egyelőre egyetlen klub, a Manchester United keretein belül.

Ezen felül kapunk némi ízelítőt a gyorsmeccseket biztosító Kick-Off módból is, amiben megtapasztalhatjuk, hogy miképp gondolkodnak és mozognak a játékosok, hogyan viselkednek éles helyzetekben, miképp lehet előhozni belőlük a leglátványosabb cseleket és lövéseket.

A FIFA 17-ben visszatérnek a meccsek betöltése alatt jelentkező Skill Games névre hallgató minijátékok is, és ezek közül négy egyjátékos, és három vadonatúj többjátékos változat kipróbálható lesz a demóban is.

FIFA 17 demó, szeptember 13 Forrás: Electronic Arts

A Kick-Off meccsek során összesen tizenkét csapat (Manchester United, Manchester City, Chelsea, Real Madrid, Juventus, Inter, Paris Saint-Germain, Olympique Lyonnais, Seattle Sounders, Bayern, München, Tigres U.A.N.L., Gamba Osaka) játékosaival léphetünk majd pályára, méghozzá olyan stadionokban, mint a CenturyLink, a Stamford Bridge vagy a Suita City Football Stadium.

A FIFA 17 szeptember 29-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és 360-ra, illetve PlayStation 4-re és 3-ra, továbbá készül belőle mobilverzió is, Andoridra és iOS-re egyaránt.